Offroad med jeep

Jeep är ett oerhört klassiskt, närmast kultförklarat varumärke. Deras bilar är på många sätt definitionen av cool. Det klassiska bilföretaget har nu lanserat hela sex nya modeller efter att ha gått ihop med företaget Mopar, som tillverkar reservdelar. Detta har möjliggjort en ny sorts bilar som på erbjuder den klassiska Jeepen med en modern bils prestanda.

Teknikens Värld kan du läsa mer om de nya modellerna. Den bil som kanske är intressantast för den breda majoriteten av konsumenterna är den uppdaterade Grand Cherokee, som i mångt och mycket ser ut som en vanlig bil. Är du ute efter en mer monstruös skapelse är nog de fem övriga bilarna mer lämpade för dig.

Är du inte i köptagen, men ändå väldigt sugen på en Jeep eller något i samma stil? Då kan du med fördel uppgradera din egen bil med några schyssta extradelar, för att få en mer Jeep-liknande look. Hos NKM Maskinhandel kan du hitta en massa passande delar till din bil. Varför inte pimpa den med ett par häftiga, old school-lyktor eller en massiv LED ljusramp laddad med 240 watt?

Jeeps bilar har alltid haft en särskild charm. Men man kan få samma stil och känsla av sin egen offroad-bil genom några få tillägg. Alltså, pimpa din bil istället för att falla för frestelsen att köpa en ny, alldeles i onödan!