Fyrhjulingar och dess användningsområden

Har du förmånen att ha en fyrhjuling eller ATV hemma på gården så finns det massor med olika användningsområden för dessa. Förutom nöjeskörning så kan den utföra en hel del praktiska arbeten.

Vintertid

På vintern så kan du använda din fyrhjuling till att forsla snö med. Det finns både snöslungor och plogblad som kan monteras på din ATV. Ta dig en titt på utbudet hos ATV Vision som säljer produkter och reservdelar till dessa fyrhjulingar. Med en snöslunga monterad blir det aldrig tråkigt att skotta snö längre. Om du har egen skog så finns det även timmerkälkar att koppla på för att enklare kunna frakta det som du tar ner i din egna skog. Så klart så kan du även åka ut i skog och mark med din ATV för nöjes skull.

Sommartid

Även sommartid så kan det vara så att din ATV kan vara i arbete. Det kanske ska fraktas saker som du inte ids ta bilen för. En släpkärra bakom din fyrhjuling gör att du enkelt och snabbt kan köra saker från punkt A till punkt B. Det kan vara så att du rensat din häck och det är en massa material som måsta fraktas. Då kommer verkligen din ATV till sin rätt. Enkelt att köra den fram på gräsmattan där resterna från häcken ligger. Lätt att slänga upp detta på vagnen och dra det till annan plats på gården.